Nu sitter jag och gör klart alla olika mätningar jag har varit ute på. Om tre timmar sitter jag på flyget till Melbourne och då vill jag vara klar med allt jobb. Känns kul att jobba med det här. Det är en chans att få testa på att ha ett eget företag, fast med mycket stöd. Chefen för Howard’s WA är en gammal IKEA trotjänare som har mycket erfarenhet, så han ska jag mjölka på så mycket som möjligt 🙂 Jag tror att jag kan få det hela att flyta på innan jag drar hem. Det måste vara målet. När jag är borta har jag en annan kille (faktiskt från Norrköping) som kan hoppa in istället för mig. Nästa fredag ska jag ta med honom ut på ett jobb så han kommer in i hela grejen. Framöver vill jag kunna jobba med honom under terminerna så det inte blir för mycket för mig. Får se hur det går med det. Än så länge är det mycket kvar att planera.

Melbourne i 5 dagar, inte illa! Jag vet att en kväll är bokad för ”Melbourne International Comedy Festival”, och att det är mycket som ska hinnas med. Det enda jag har krävt är en eller två sovmornar, tror jag få Emma gå med på det 🙂 Ser fram emot att ta det lite lugnt. Blir lätt mycket med jobbet och skolan och man märker inte det förens man varvar ner lite. 

Fick tillbaks två inlämningar igår, skönt! Har inte känt att jag har kommit in i skolan än i år (ändå är halva terminen avklarad). Nu kommer dock tempot öka lite, så det blir nog bra. Det blir lite roligare uppgifter också, även mer utmanande. Det passar mig bra just nu tror jag.

Näe, nu blir det en liten tupplur innan jag ska packa väskan…

Annonser