imgp0005.jpg
Jag hade helt glömt bort hur skönt det är att ha ett hem. Nu har jag bott två dagar på 144 Lincoln street (unit 3) och älskar känslan av stället. Mitt rum har utsmyckats med säng, garderob, bord och en liten byrå. Mer får det verkligen inte plats med, vilket passar bra eftersom jag egentligen inte äger nåt här nere. Morgondagen får nog bli den officiella inflyttningsdagen, då ankomsten av Stinas tavlor och ”huskniven” (av kvalitèmärket Vogel) officiellt avslutar min period av hemlöshet. Dessa fina objekt har följt mig under mitt år här nere, och de får mig verkligen att känna mig hemma.

Jag har nu arbetat i cirka en vecka med det nya jobbet. Det är ganska kul att åka ut till folk och mäta lite. Det är intressant hur de tror att jag är den ultimata inredningsexperten som alltid har supersmarta idéer att överraska med. Men det är bara att gå in i rollen antar jag, även fast jag säger att det är nytt för mig. Det är i alla fall kul med något nytt att pyssla med.

Skolan börjar på måndag, det känns ganska overkligt. Jag har ju inte tid med skolan, har ju haft fullt upp hela lovet ☺. Jag är mycket nyfiken på de kurrser jag har valt. De kan verkligen vara toppen eller botten. Jag gissar på toppen så här i början… 

Fotot är från min nya lya. Bilder på hela lägenheten kommer inom kort.

Annonser