roots.jpg loren.jpg martin_topppuff.jpg
Igår var en superskön kväll! Vi åkte ner till Freemantle för att käka och se några band.

I några veckor nu har jag lyssnat på en live-skiva av ”Carus”. Det är en snubbe som växte upp i Freemantle och som har spelat musik i hela sitt liv. Musiken går väl att beskriva som en blandning mellan sing and song writer och country. Skivan är faktiskt en av få som får mig att lyssna på sångtexterna, inte ett dåligt betyg.

Som förband stod en kille som heter Rob Sawyer och Loren (tillsammans med hans band ”grow your owns”). Alla var riktigt skickliga musiker och personer med en utstrålning som sa att de älskar att spela musik.

Det var en otrolig upplevelse som jag sent kommer att glömma. Publiken visste vad de gick på och var där för att lyssna och njuta, inte ”hoppa runt för att det är så man gör på konserter”. Förutom avslutningen som var magisk var det nog artisten Loren (mittenbilden) som fastnade i minnet. Han utstrålade snällhet och glädje på ett sätt som är underbart. Det gick inte att få några andra vibbar av honom. En självklar och självsäker utstrålning som värmer. Han påminde mig lite om Martin Emtenäs på Brevik (bilden till höger).

I övrigt försöker jag motivera mig för de sista tentorna, men det är svårt. Det känns som terminen redan är slut och tentorna är mer faktabetonade än vad jag gillar. Hatar att plugga datum och årtal (trodde det redan var avklarat i högstadiet)! Men det är bara att bita i sura äpplet och ta tag i livet… På onsdag eftermiddag är jag fri!

Har fixat mer jobb nu, så fram till 16 December blir det inte mycket fritid, då kommer grabbarna. Gött det!

Annonser